Φροντιστήρια / Λεμεσός / Αγία Φύλα

Can’t Stop Private Institute

Ανεβαίνοντας περίπου 1 χιλιόμετρο από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως βρίσκουμε στο κεντρικότερο σημείο της Αγίας Φύλας, 1ης Απριλίου 12, το ιδιωτικό Φροντιστήριο Can’t Stop..
Ένα μοντέρνο κτίριο πλήρως εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μάθησης. Σε ένα χώρο ευχάριστο, άνετο με λίγους μαθητές κάθε τάξη οι μαθητές απολαμβάνουν το μάθημα τους με τις διαδραστικές μεθόδους που η σύγχρονη τεχνολογία απαιτεί.
Οι καθηγητές, νέοι με όρεξη και οράματα φροντίζουν και προσφέρουν στους μαθητές σωστούς προσανατολισμούς, καλές επιλογές ανάλογα με τις ικανότητες τους.
Είναι ένα φροντιστήριο που συμβάλλει στην παραγωγή μελλοντικών επιστημόνων.
Όραμα και στόχος του, να γίνει ένας εκπαιδευτικός επιστημονικός πολιτισμός με ένα σύστημα τόσο αγαπητό ώστε να μην μπορεί να σταματήσει η μάθηση.
Να γίνει ένα κέντρο συνεχούς εκπαίδευσης που θα αναδείξει την αξία του και την αξία των μαθητών του, που θα επιβραβεύει τους αριστούχους μαθητές του, που θα καινοτομεί και θα πρωτοστατεί στις εξελίξεις, που οι μαθητές περνώντας από εκεί θα γίνουν ενεργά μέλη μιας επιστημονικής κοινότητας.
Αρχίζουν από το δημοτικό, συνεχίζουν στο γυμνάσιο, φτάνουν στο λύκειο και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις. Η μαγεία είναι στη θέληση και στη μάθηση και το ιδιωτικό Φροντιστήριο Can’t Stop προσφέρει όλα τα εφόδια γι’ αυτή τη μαγευτική πορεία.


Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης;

Εμπλουτίστε την καταχώρισή σας!

Σας προτείνουμε

Ithaca Ιδιωτικό Φροντιστήριο

Αγγλικά Φροντιστήρια Λεμεσός Περισσότερα
  • Διευθυνση: 1ης Απριλίου 12, 3116, Αγία Φύλα, Λεμεσός
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 25001991
  • Κατηγορίες: Φροντιστήρια
  • Κατευθύνσεις: IELTSIGCSEΑγγλικάΓαλλικάΜαθηματικάΠληροφορικήΦιλολογικάΦυσική