Φροντιστήρια / Λευκωσία / Στρόβολος

Ιδιωτικό Φροντιστήριο Δώριον

Website

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΔΩΡΙΟΝ βρίσκεται στο Στρόβολο, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και προσφέρει μαθήματα για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες του σχολείου. Προσφέρουμε Μαθήματα Δημοτικού, Μαθήματα Γυμνασίου, Μαθήματα Λυκείου και Μαθήματα για τις Παγκύπριες εξετάσεις για εισδοχή στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας. Τα μαθηματα προσφέρονται σε μικρές ομάδες, σε Μελετητήριο (καθημερινό διάβασμα) ή ατομικά.
Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΙΟΝ στηρίζεται και είναι αφοσιωμένο στη δέσμευση να βοηθά και να διευκολύνει όλους τους μαθητές του να μαθαίνουν σωστά, να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται συνεχώς, ώστε να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Το φροντιστήριό μας σχεδιάζει και αναπτύσσει τους αυριανούς επιστήμονες, τις σωστές προσωπικότητες και τους σωστούς ανθρώπους. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας ώστε να είναι έτοιμοι να διαδραματίσουν ένα σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνία. Πιστεύουμε ότι αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μαθησιακής και εξατομικευμένης προσέγγισης που εφαρμόζουμε, όπου ο κάθε μαθητής βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.
Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τους γονείς, τους μαθητές και τους επισκέπτες στο φροντιστήριό μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
Μάθετε περισσότερα για το φροντιστήριό μας και τους διδακτικούς μας τρόπους που θα σας βοηθήσουν να μάθετε, να εξελιχθείτε και να επιτύχετε στη ζωή σας.


Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης;

Εμπλουτίστε την καταχώρισή σας!

Σας προτείνουμε

M & M School of Ballet and Dance

Ballet Σχολές χορού Αγλαντζια, Λευκωσία Περισσότερα
  • Διευθυνση: Καντάρας 154 Α΄, 2051, Στρόβολος, Λευκωσία
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 70002230
  • Κατηγορίες: Φροντιστήρια
  • Κατευθύνσεις: GCEIELTSIGCSELCCIΑγγλικάΑρχαία ΕλληνικάΑυτοσυγκέντρωσηΒιολογίαΓαλλικάΕιδική ΑγωγήΕμπορικάΙστορίαΛατινικάΛογιστικήΜαθήματα ΔημοτικούΜαθηματικάΝέα ΕλληνικάΟικονομικάΠληροφορικήΠολιτική ΟικονομίαΡομποτικήΣτατιστικήΦιλολογικάΦυσικήΧημεία